Foto: KIF Kolding

Andreas Elbæk har tegnet en 1-årig kontrakt med KIF for den kommende sæson.

Der arbejdes hårdt i KIF Håndbold og KIF Kolding på at skabe talenter og fælleskaber i ungdomsarbejdet. Det bærer frugt og kan derfor præsentere Andreas Elbæk, som til den kommende sæson bliver en del af KIF Koldings ligatrup.

Den 19-årige venstre back har i denne sæson været med til at rykke vores U23 hold op i 2. division. Den unge venstre back glæder sig til at blive en del af ligatruppen til den kommende sæson

Jeg har spillet i Kolding siden efterskole. Det har været en god tid for mig, hvor jeg har følt mig tryg og tilpas i et godt træningsmiljø. Derfor var det naturligt for mig at indgå i et samarbejde med klubben, da chancen tilbød sig. Det er en mulighed, jeg er meget stolt over at have fået. Jeg glæder mig meget til at se hvad den næste sæson bringer. Lyder det fra den unge KIF spiller til Handballtransfer.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.