Foto: KIF

KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med den rutinerede målmand Tim Winkler, der skifter til klubben fra Ribe-Esbjerg til næste sæson.

Tim Winkler ser frem til sit kommende skifte:
”Jeg glæder mig meget til at komme til Kolding, og opleve den gode hjemmebane med en masse trofaste tilskuere. Jeg har spillet der mange gange, og oplevet hvordan de nærmest kan bære holdet frem. Derudover synes jeg det er et spændende hold og glæder mig til at være med til at rykke det, så Kolding igen er at finde i slutspillet.”

Om skiftet udtaler direktør Christian Phillip:
”Med tilgangen af Tim får vi en bundrutineret keeper med mange års liga-erfaring. Tim har leveret på højeste hylde i lang tid, og hans erfaring skal komme hele holdet til gode i de kommende sæsoner. Yderligere ser vi en god kobling mellem Agust og Tim, hvor vi får en god blanding af ungdom og erfaring.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.