Foto: Odense Håndbold
Katja Johansen fra Talentcenter Odense Håndbold bliver en del af ligatruppen i Odense Håndbold i næste sæson. Odense Håndbold og Katja Johansen har indgået en toårig aftale.
Katja Johansen skal i næste sæson spille ligahåndbold. Den unge venstre fløj spiller til daglig i Talentcenter Odense Håndbold og har nu underskrevet en toårig aftale med Odense Håndbold, som gælder fra sæson 2020-2021. Katja Johansen har tidligere været en del af ligatruppen i Odense Håndbold, da hun i første halvsæson af 2019-2020 trådte ind som erstatning for en skadet Suzanne Bækhøj.
Katja Johansen glæder sig til at blive en del af Odense Håndbold: ”Jeg er superstolt og glad for at skulle spille i Odense Håndbold de næste to sæsoner. Jeg glæder mig til at møde en masse nye mennesker og ser frem til at udvikle mig i en klub, som har lige så store ambitioner, som jeg selv har.”

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.