Jesper Kokholm og Lemvig-Thyborøn Håndbold fortsætter samarbejdet frem 2023.

Højrefløjen har gang i sin femte sæson og trives så godt, at han nu har sat sin signatur på en 2-årig kontrakt.

Jesper Kokholm siger følgende i en pressemeddelelse:

”Jeg har valgt at forlænge kontrakten mest af alt, fordi jeg føler mig godt tilpas i klubben, og det er et godt sted at være. Samtidig tror jeg på projektet omkring klubben i forhold til at forblive et ligahold på sigt.”

LTH kæmper på nuværende tidspunkt en hård kamp for overlevelse i HTH Herreligaen. For enhver håndboldspiller betyder det selvfølgelig meget om det hedder liga eller 1. division. Det er noget Jesper heller ikke ligger skjul på:

”Selvfølgelig har det en betydning om det hedder liga eller 1. division. Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan opnå vores fælles mål om overlevelse, og det er det jeg forholder mig til i første omgang.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.