Jeppe Hauskov er tilbage på banenFoto: TTH Holstebro

Jeppe Hauskov er tilbage på liganiveau i TTH Holstebro.

Den 22-årige højrefløj er tilbage på ligeniveau efter at have været ude med en rygskade. Han har skrevet under på en 2-årig kontrakt med TTH Holstebro.

For tre år siden tog han alle med stormen, da han gik fra lokal ungdomsspiller til at spille på ligeholdet. Han var derefter væk fra ligaholdet i to år på grund af en alvorlig rygskade. Her efter seks måneders deltagelse er han nu igen tilbage på højt niveau og har en fremtid i TTH.

“De seneste seks måneder har givet mig både mod og tro på, at jeg kan komme tilbage på højt niveau. At dette er lykkes så hurtigt, skyldes i høj grad et godt samarbejde med klubbens sundhedsstab og den tillid, som Søren Hansen og Claus Uhrenholt har givet mig. Nu glæder jeg mig til at være med på vores klubrejse, hvor vi kan udfordre de øvrige tophold i ligaen,” siger Jeppe Hauskov i en pressemeddelelse.

Jeppe Hauskov fortsætter med at bygge på den fysiske træning, som han har gjort i hele 2021, for så senere at være i spil igen til forårets kampe. Jeppe Hauskov er derfor ikke på holdkortet til lørdagens kamp mod GOG på udebane.

Til næste sæson vil Jeppe danne fløjduo med Christian Jensen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.