SAH opjustere til den kommende sæson.

SkanderborgAGF ligger på nuværende tidspunkt nummer 10, med 3 kampe igen og 3 point op. Efter 2 gode år efter fusionen med Aarhus Håndbold ligner det, at SkanderborgAGF første gang glipper slutspillet efter en flot 4. plads i debutsæsonen og 6. pladsen i grundspillet sidste år.

Til næste sæson opjustere de med store profiler som Emil Lærke, Magnus Brandbyge og unge spillere med stort potentiale i Jeppe Cieslak, Magnus Haubro og Andreas Aagren

Spændende højreback på plads i SAH

Ifølge Århus Stiftstidende har SAH en aftale på plads med en Islandsk landsholdsspiller, der blev spottet ved onsdagens sejr over TTH og den historie kan vores kilder fra Handballtransfer.dk nu også bekræfte.

SAH henter en ekstra højreback i Kristjan Kristjansson som til dagligt spiller i franske PAUC, og er også omkring det islandske landshold.

Kristjan Kristjanssons seniorkarriere startede i IBV på Island inden PAUC hentede ham til Frankrig i 2020.

Han har blandt andet i 21/22 sæsonen scoret 149 mål i den franske liga, og i 22/23 leverede han 104 mål. I denne sæson har han været skadesplaget og kun spillet 10 kampe, men alligevel scoret 48 mål som betyder 4,8 mål i snit.

I løbet af de sidste par år har han repræsenteret Island til de forskellige EM og VM slutrunder og var med omkring holdet til EM i Tyskland i 2024.

Efter VM 2023 valgte han at tage orlov fra håndbold, fordi han var udbrændt mentalt, men nu er han heldigvis tilbage på banen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.