Foto: EH Aalborg

Holstebro Håndbold kan meddele, at vi har hentet Emma Laursen i EH Aalborg.

Den 20-årige højrefløj fra EH Aalborg har underskrevet en 1-årig kontrakt. Emma skal danne makkerpar med den nuværende Sofie Østergaard.

Oprindeligt har klubben hentet Melina Kristensen til denne position. Hun er blevet langtidsskade, så klubben har hentet den unge fløjspiller.

Emma udtaler i en pressemeddelelse:

“Jeg har valgt at skifte til Holstebro Håndbold, da jeg har et klart mål om at udvikle mig som håndboldspiller, men også som person. Klubbens set-up og professionelle træningsmiljø har været en afgørende faktor for mit skifte, samt det at kunne spille håndbold i den bedste række i Danmark.
Jeg har en forventning om, at jeg sammen med holdet kan være med til at få Holstebro Håndbold med i slutspillet, men også at kunne drille de højt rangerende hold i den danske liga. Derudover glæder jeg mig rigtig meget til at komme til en ny klub, hvor jeg kan få lov til at bidrage med en masse både på- og udenfor banen, samt at møde mine nye holdkammerater.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.