Foto: København Håndbold

Celine Lundbye Kristiansen, der kom til klubben forud for denne sæson, har ønsket at få sin kontrakt ophævet.

Celine udtaler:

– Jeg er desværre kørt træt i det, som det indebærer at være professionel håndboldspiller. Jeg har haft rigtig svært ved at finde motivationen, og derudover er jeg også startet studie, som tager rigtig meget af min tid og energi.”

Det har intet med klubben at gøre, det blot egen vurdering, fortæller hun videre:

– Klubben og Rasmus har ikke vist mig andet end tillid, og givet mig de bedste forudsætninger for at præstere, som jeg er rigtig ked af at jeg ikke har kunne leve op til, da motivationen ikke har været der. Det har derfor været rigtig svært at komme til denne erkendelse, at jeg tager en pause fra håndbolden.”

København Håndbold er en klub med hjerte:

– Klubben har virkelig været så søde og støttende igennem det hele, og virkelig været imødekommende overfor mine behov ved bl.a. at give mig en ekstra måneds fri, samt fritaget mig fra træningslejr. Det gør mig derfor rigtig ked af, at jeg på trods af alt det, stadig ikke kan finde motivationen til at fortsætte, og bliver nødt til at tage en pause fra håndbolden. Fortæller hun i en pressemeddelelse fra København Håndbold.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.