HØJ Elite med store ambitioner.

Mandag aften kunne vi hos Handballtransfer erfarer, at HØJ havde en aftale på plads med den norske keeper Emil Imsgard, hvor vi lovede flere spændende nyheder snarest.

Ifølge vores oplysninger har HØJ to spændende spillere på plads, samtidig med en forlængelse af en profil på det nuværende hold.

LÆS OGSÅ: Norsk landsholdskeeper på vej til HØJ.

Forlængelse på plads med profil

I den nuværende sæson har HØJ en fløj duo bestående af den færøske landsholdsspiller Roi Berg Hansen og Frederik Iversen. Ifølge vores kilder forlænger HØJ med Frederik Iversen som skal danne fløj duo med en EM guldvinder.

Frederik Iversen er fra Skanderborg og spillede ungdomshåndbold i klubben. Han vandt U18 i 2018 med Skanderborg på hjemmebane med blandt andet andre ligaprofiler som Salah Boutaf og Andreas Søgaard.

Han drog mod Nordsjælland i 19/20 sæsonen, men vendte tilbage til Jylland i 2020. Han spillede to år i Lemvig-Thyborøn Håndbold inden han tog til HØJ.

EM-guldvinder på plads

Frederik Iversen skal kæmpe om spilletiden med Emil Mellegård fra HSG Wetzlar som var med Sverige da de vandt EM-guld i 2022.

Emil Mellegård tog til Wetzlar i 2020, efter 7 år i Redbergslids IK. Han er årgang 1997 og er noteret for 21 a-landskampe hvor han scoret 29 mål. Emil Mellegårds kusine kommer os til dansk håndbold næste år. Ikast Håndbold har nemlig skrevet en kontrakt med Olivia Mellegård, som desværre har fået en langvarig skade.

Danmarks onde ånd fra 2018 på plads

I Januar måned kunne HØJ meddele, at Marcus Stroustrup tog til ST Gallen. Ifølge vores kilder har de en højrehåndet bagspiller på plads til den kommende sæson. En rutineret Linus Arnesson som er fra årgang 1990 og været med til 3 slutrunder for Sverige.

Han har repræsenteret Sverige under EM i 2018, VM i 2019 og EM i 2020. Han har nået at få 42 a-landskampe. Mange husker ham nok for EM-semifinalen i 2018 mod Danmark, hvor han scorede 6 mål og havde en stor faktor i Danmarks exit og Sveriges sølv.

Han har siden 2017 repræsenteret Bergischer HC fra Bundesligaen, hvor han skiftede fra Redbergslids IK, der han var i perioden 2006 til 2017.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.