Foto: GOG

Han bliver kaldt “mini Gidsel” i GOG, men er blot en u17 spiller.

I EM pausen var Hjalte Lykke med i træningskampen for GOG mod SønderjyskE, hvor han leverede fine momenter i hans spil. Den unge højreback har allerede fået ligadebut for GOG, hvor han desværre brændte et straffekast efter tid.

Mathias Gidsel blev i bronzekampen skadet for Danmark til EM i søndags. I forbindelse med Mathias’ kommende fravær for GOG, så har vi stillet Hjalte Lykke nogle spørgsmål:

Du bliver kaldt “Mini Gidsel”, er det ikke et stort navn at skulle levere op til?

“Jo, men nu behøver jeg nødvendigvis heller ikke at leve op til det navn. Det jo bare noget jeg bliver kaldt, hvilket jeg ikke føler som et pres.”

Kunne du se dig selv spille i den danske liga, hvis Gidsel forventes ude i længere tid?

“Jeg ved ikke om jeg kunne se mig selv spille i den danske liga hvis Gidsel er skadet. Jeg har været med i nogle træningskampe, hvor jeg har mærket spillet og fysikken, og egentlig følt det som udfordrende og sjovt. Men jeg ved ikke lige nu om jeg kunne se mig selv i den danske liga.”

Du mangler en del fysisk, er det noget du og klubben har fokus på allerede nu?

“Klubben og jeg har fokus på fysikken, og jeg tror såmen også at den kommer. Vi er opmærksom på, at fysikken kan blive en udfordring på længere sigt, og vi er derfor allerede begyndt at arbejde på den. Så jeg tror og håber på at jeg får en bedre fysik end jeg har nu.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.