Med øjeblikkelig virkning, skifter Alberte Ebler fra Skanderborg Håndbold til Herning-Ikast Håndbold.

Der er dog ingen forventning om, at Alberte skal erstatte Stine Skogrand en til en, men den talentfulde venstrehåndede back er tiltænkt en rolle lige nu, således at vores spilkoncept kan fortsættes og udvikles.

Alberte Ebler selv, glæder sig til at tørne ud for Herning-Ikast Håndbold, og ser frem til at komme til at lære klubben og holdet at kende, inden det for alvor går løs til januar.

“Først og fremmest har jeg været utroligt glad for min tid i Skanderborg Håndbold. Der skal lyde et kæmpe cadeau til deres talentarbejde som jeg været igennem under hele min tid som ungdomsspiller. Jeg har fået denne virkelig gode mulighed for at spille i Herning-Ikast Håndbold, som jeg er sikker på, vil gavne min udvikling og videre karriere. Beslutningen om at skifte med øjeblikkelig virkning er drevet af mine sportslige ambitioner og det er derfor en drøm der er gået i opfyldelse for mig, tidligere end jeg havde forventet. Jeg glæder mig derfor meget til min tid i Herning-Ikast Håndbold.” Siger hun til Handballtransfer.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.