Foto: HIH

Mathilde Rømer skriver kontrakt med Herning-Ikast Håndbold.

Da Mathilde Rømer for tre år siden flyttede ind på ISI i Ikast, var det med en klar ambition om, at blive en del af ligaholdet i Herning-Ikast Håndbold. Det er nu lykkedes for det unge målmandstalent fra Ringsted, som har skrevet sin første kontrakt. Hun er derfor også i næste sæson at finde i Herning-Ikast Håndbold.

”Jeg er utrolig glad for at have skrevet under på en et- årig kontrakt med ligaholdet. Det betyder at jeg bliver i dette fantastiske udviklingsmiljø endnu et år. Da jeg for tre år siden kom fra Sjælland og startede på ISI, var det min drøm at blive en del af Herning-Ikast Håndbold, og jeg er derfor glad for at det hårde arbejde nu har båret frugt. Jeg ser rigtig meget frem til at lære fra de erfarne spillere i truppen, og kompetente trænere. Derudover ser jeg meget frem til at løfte mit niveau og udvikle mig både som ung målmand, men også som person i en af Danmarks bedste håndboldklubber.” Fortæller Mathilde Rømer i en pressemeddelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.