Foto: Gunnar Steinn Jónsson (privat foto)

Gunnar Steinn Jónsson skifter til bundesliga klub med øjeblikkelig virkning.

Gunnar Steinn Jónsson havde egentligt først kontraktudløb til sommer i Ribe-Esbjerg HH. Den islandske bagspiller skifter alligevel til Göppingen på en kontrakt for resten af sæsonen. Han skal erstatte landsmanden Janus Smarason, som under VM pådrog sig en skade der holder ham ude for resten af sæsonen.

REHH har givet accept på forhandlingen, og ønsker ham det bedste fremadrettet:

“Det er med en klump i halsen, at jeg siger farvel til Ribe-Esbjerg. Mine holdkammerater og venner. De gode folk som arbejder i klubben. Alle frivillige og selvfølgelig alle vores gode fans. Det har altid været mit førstevalg at blive i klubben og det har jeg ytret ønske om gennem hele denne sæson. Min familie og jeg har haft en fantastisk tid i Esbjerg, hvor mine børn er blevet velintegrerede i skole, børnehave og idrætsliv. I sidste uge fik jeg den definitive besked, at jeg ikke indgik i Ribe-Esbjerg’s planer for fremtiden. Samtidig fik jeg en mulighed for at spille sæsonen færdig i den tyske bundesliga. Det har været en svær beslutning, men jeg tror, at jeg har truffet den rette. Jeg ønsker klubben held og lykke med de kommende kampe og i fremtiden.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.