Foto: GOG

GOG skriver 5-årig kontrakt med lokalt talent.

Strategien med at holde på unge talenter får lige nu fuld fokus i GOG. Den seneste underskrift er med et velkendt efternavn i den sydfynske klub. Højrebacken Lasse Vilhelmsen skal udvikle sit talent de næste fem år i GOG.

Mod Lemvig-Thyborøn Håndbold tidligere på året fik Lasse Vilhelmsen debut på GOG’s ligahold. I april blev han danske mestre med klubbens U17-hold. Nu er han blevet 18 år og har skrevet under på en femårig kontrakt med GOG.

Vilhelmsen er ikke et ukendt efternavn i Gudme og omegn. Lasse far Keld var i en årrække en stor profil og anfører på GOG’s ligahold. Lasse mor Gitte Sunesen kender alle, der fulgte med i dansk kvindehåndbold i 90’erne, hvor hun vogtede målet for GOG og det danske landshold. Nu er næste generation på vej i hallen i Gudme.

Keld Vilhelmsen er stadig aktiv i klubben, som assistenttræner for ligaholdet. Men mon ikke snart Lasse overtager rollen, som den mest kendte Vilhelmsen i GOG.

Men allerede i starten af denne sæson tegnede GOG en 5-årig kontrakt med et ungt talent på den højreback, nemlig Hjalte Lykke. Det er et spændende projekt.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.