Foto: IK Savehof

20-årige Lasse Pedersen skifter til den svenske førerklub, IK Sävehof.

Den unge bagspiller fra GOG har skrevet under på en 2-årig kontrakt.

I forbindelse med hans skifte har fået en kommentar på hvorfor han vil til udlandet:

“Jeg glæder mig meget til at komme til at spille for Sävehof. Jeg tror på at, trænerteamet, spillerne og kulturen kan hjælpe mig til at udvikle mig optimalt. Deres træningsmiljø virker harmonisk og trygt, hvilket har været en prioritet for mig. Spillestilen og håndboldfilosofien i Sävehof passer godt for mig som spiller, og det kommer helt sikkert til at gavne min udvikling, hvilket jeg ser virkelig meget frem til.

Jeg har været utrolig glad for mine år i GOG, og jeg har lært meget af de spillere, jeg har spillet sammen med og de trænere jeg har haft. Jeg håber, jeg snart kan være klar efter min skulderskade, så jeg også kan bidrage til at vi kan få afsluttet denne sæson på bedst mulig vis.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.