Endnu et stortalent får lang kontrakt med GOG.

18-årige Emil Tonnesen er den næste i rækken på vej mod at blive morgendagens håndboldstjerne, som så mange andre før ham. Den unge bagspiller går lige nu på Skolerne i Oure og har allerede i efteråret fået debut på GOG’s ligahold. Nu har han skrevet kontrakt med klubben for de næste fem sæsoner.

Der gik ikke mange sekunder fra Emil Tonnesen kom på banen for første gang for GOG’s ligahold, før han kylede bolden i netmaskerne. Målet blev sat ind mod Nordsjælland tilbage i november. Fra den kommende sæson og fem år frem har Tonnesen og GOG nu papir på hinanden.

Emil Tonnesen kom til Sydfyn som en del af et efterskoleophold på Skolerne i Oure, og nu er han så fortsat i 1.g. på kostgymnasiet. Som en af Danmarks største talenter og ungdomslandsholdsspiller var det ikke en svær beslutning for GOG at sikre sig den unge bagspiller.

Det er ikke tilfældigt, at kontrakten lyder på fem år – frem til sommeren 2028. Det er en helt bevidst strategi. Erfaringen har jo vist, at GOG skaber masser af dygtige talenter, som hurtigt bliver attraktive for internationale klubber. Derfor ønsker GOG at sikre sig lidt af den indsats, der lægges i talentarbejdet i samarbejde med Skolerne i Oure.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.