GOG har første nye spiller på plads til næste sæson.

Ifølge vores oplysninger trækker Frederik Tilsted i den gule trøje til sommer. Han har ifølge vores oplysninger skrevet under på en 2-årig kontrakt.

I 2018 hentede GOG en ung venstrefløj i Mors-Thy som nåede 2 sæsoner i klubben. Henrik Tilsted var 24 år da han kom til GOG og nu er tilbage i Mors Thy.

I Mors Thy spiller han sammen med sin lillebror Frederik Tilsted, som spiller playmaker. Henrik bliver ikke den eneste i Tilsted familien til at trække den gule GOG-trøje over hovedet, for ifølge vores kilder har GOG en aftale på plads med Frederik Tilsted, som derfor vil gå i hans storebrors fodspor.

Frederik Tilsted er oprindeligt fra Vestervig, men allerede som U12-spiller tog han skiftet over Vilsundbroen til HF Mors. Frederik Tilsted kom ind omkring førsteholds truppen som 18-årige. Han nåede 3 sæsoner omkring Mors-Thys førstehold, inden skiftet til TTH. Han sluttede tiden af på Mors med pokaltitlen i 2021.

I 21/22 sæsonen hvor TTH var et point fra nedrykning og endte på 13 pladsen. Han fik dog noget personlig succes i form af titlen som årets spiller i 22/23.

Frederik Tilsted søgte hjemad for at ligge nogle ting på sit spil, som blandt andet at blive en to-vejsspiller. I år har han været ustoppelig med 73 mål, 55 assist, 2 gange Ugens Hold og Månedens Hold i September.

Hvem han skal erstatte i GOG eller om han skal give konkurrence til de nuværende profiler vides ikke endnu.

Aaron Mensing er rygtet til Bundesligaen “Aaron Mensing med kæmpe skifte!”. Mens Morten Olsen atter har kontraktudløb til sommer.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.