Foto: Erik Laursen

Det blev til 2 sæsoner som assistenttræner i Hadsten Håndbold for den tidligere mangeårige ligaspiller Gitte Andersen.

Gitte kom til Hadsten direkte fra karrierestop på banen efter næsten en menneskealder i Randers HK. Første år var det i samspil med Jeppe Vestergaard, mens det sidste år har været sammen med Mathias Broløs, som kommer til at savne Gitte ved sin side.

”Der har været mange, lange overvejelser bag mit stop. Jeg har været i tvivl til det sidste, for det er ikke et fravalg af Hadsten men et tilvalg af mig selv. For første gang i mit liv, skal jeg havde tid til mig selv og min familie. Det sagde jeg også for to år siden, da jeg indstillede min egen karriere, men så kom Hadsten på banen, og så fortsatte håndbolden med at styre min tid et par år mere.
Nu vil jeg glæde mig til at have mere tid til selv at motionere, se veninderne og ikke skulle køre fra familien midt i aftensmaden flere gange om ugen”, fortæller Gitte Andersen om baggrunden for, at hun nu stopper i Hadsten Håndbold.

Og savnet bliver stort ifølge Gitte og nævner flere ting.
”Jeg kommer til at savne alle menneskene i klubben. Jesta’s gode mad i cafeteriaet, Susanne’s slikbøtte til kamp, Rene der kommer traskende i sine træsko, Bager’s musik når han spiller lidt for højt i anlægget, pigernes enorme lyst til at spille håndbold, men knap så meget deres prutter og dårlige jokes.
Og selvfølgelig alle andre i klubben, som har taget mig ind i det store fællesskab. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Hadsten og følge pigerne fremover”, slutter Gitte af.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.