Foto: Lau Nielsen

Simon Pytlick frygtede først, at han havde brækket en knogle og måske endda skadet sit knæ.

Den frygt blev aflyst ved en scanning sent lørdag aften efter SGs kamp mod HC Erlangen.

Fynboen vandt en duel med den noget overtændte Antonio Metzner, der selv netop var vendt tilbage fra en skade. Erlangen-spilleren landede hårdt oven på fynboen, der efterfølgende måtte ises ned og senere fik yderligere behandling i omklædningsrummet.

– Det går sådan, som det går, når man har vredet rundt i sin ankel. Jeg blev scannet på hospitalet i Erlangen, og der er heldigvis ikke noget brækket. Men nu skal jeg hjem og scannes igen i Flensborg i løbet af mandag, siger Simon Pytlick, på vej i en mini-camper med kurs hjem mod Flensborg til Flensborgs Avis.

Du skal scannes igen for at være helt sikker?

– Ja, men også fordi, jeg jo hører to sådan knæk-lyde, da han lander oven på mig. Lørdag aften var jeg bange for, at anklen var brækket, og det er den heldigvis ikke. Men så er det jo nok ledbåndene, der har fået et ordentligt riv, kan jeg forestille mig, siger Simon Pytlick

Du fik is på skinnebenet, men det er anklen, der er ramt?

– Det var fordi, at på grund af den måde, han lander på, giver det et jag hele vejen op til knæet, så det var det første, jeg var bange for. Men der er heldigvis ikke noget galt med knæet og heller ikke med skinnebenet, så det er nok bare en sene fra foden og op, der gav et signal, forklarer den 22-årige bagspiller.

– Jeg har ikke endnu set, hvad der sker. Men jeg har fornemmelsen af, at han lander på mit lægben, og så knækker min fod indad, så ledbåndene på ydersiden formentlig har fået et riv.

SG-truppen drager søndag videre mod Montenegro, hvor holdet spiller i European League tirsdag aften mod Lovcen Cetinje i Podgorica. Det bliver desværre uden det fynske stortalent, der indrømmer, han har haft sjovere dage:

– Jeg har været så heldig at få lov at køre i en mini-camper sammen med folk fra klubben, der alligevel skulle den vej. Humøret er selvfølgelig ikke særlig højt, men det er jo sådan, håndbold er. Det er bare træls, det skulle ske lige nu.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.