Frederikke Hedegaard er minimum i Aarhus United i endnu en sæson.

Den unge højrefløj har sat sin underskrift på én 1-årig kontrakt. For Frederikkes vedkommende har hun været med omkring ligaholdet siden 2018, som hun også skal i næste sæson. 

20-årige Frederikke har fået sin håndboldopdragelse i Aarhus Uniteds to samarbejdsklubber HEI og VRI, og før Corona-nedlukningen var hun træner for de lokale U13 piger i HEI. Hun er ganske tilfreds med, at hun skal fortsætte på byens ligahold minimum endnu en sæson. Hør hvad Frederikke Hedegaard har at sige herunder:

”Jeg er glad for, at det bliver til endnu en sæson i Aarhus United. Jeg har virkelig fået en masse ansvar i denne sæson og rigtig mange minutter på banen og det er fedt. Jeg skal i gang med at læse efter sommerferien, og det kan jeg fint kombinere med håndbolden. De mange spilleminutter i denne sæson har skærpet min lyst, og jeg er klar på at lægge yderligere lag på mit spil i den kommende tid.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.