Foto: HØJ Håndbold

Frank Mikkelsen skal vogte målet hos HØJ Håndbold.

Frank Mikkelsen skifter TMS Ringsted ud med HØJ Håndbold. Den 32-årige målvogter har skrevet under på en 2-årig kontrakt med det sjællandske tophold. 

Frank udtaler i en pressemeddelelse:

”Jeg glæder mig meget til at komme til HØJ. Det projekt, de har gang i og har haft igennem de seneste år, er meget spændende, og jeg kan virkelig se mig selv i projektet fremadrettet. Jeg har en stor tro på, at trænerne kan flytte mig håndboldmæssigt, og jeg har en stor tiltro til, at jeg med min erfaring, gejst og stadig store lyst til håndbold kan være med til at flytte holdet i den rigtige retning på mange parametre. Efter min samtaler og møder med Fredin, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det bliver en god og givende tid i HØJ. Og jeg håber, min rolle kan være med til at hjælpe de yngre på holdet i en positiv retning.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.