Eventyret fra Grindsted.

Torsdag d. 28 Marts 2024 rykkede Grindsted op i Herreligaen, efter en eventyrlig rejse ikke engang HC Andersen kunne have skrevet bedre.

Grindsted spillede nemlig Serie 1 i 2016 og kom op til Jyllandserien i 2017, hvor de rykkede op i foråret til 3 division. Et år var nok i 3 division for at rykke op til 2 division, hvor de brugte 2 år, inden de rykkede op ved skrivebordet i 19/20 sæsonen grundet corona. De sidste 4 sæsoner har de været i 1. division, hvor de blandt andet fik en 7. plads i deres debutsæson og året efter overraskede de alle og fik en flot 3. plads.

I 21/22 var de ude i 3. kamp mod HØJ om at få lov til at spille mod Herreligaens nr 13 om en ligaplads. De tabte over 3 kampe til HØJ som endte med at møde TTH Holstebro, hvor de tabte begge kampe.

Sæson 23/24

Grindsted startede sæsonen fremragende ud, men mistede holdets største profil i Jonas Fuglsbjerg som røg til KIF Kolding og mange tænkte nok, at det var et stort tab, men de fik ham erstattet internt. De havde blandt andet hentet SHEA-talentet Nicolai Skytte, der ligger nr 2 på topscorerlisten og Frederik Nielsen som havde været i klubben siden 2 division, der fik større ansvar og har bidraget med 118 mål. En solid defensiv og klogt angrebsspil har været nogle af grundene til at Grindsted har overrasket det hele. To unge trænertalenter i Jacob Vinholt på 30 år og Rasmus Bertelsen på 36 som Gog har ansat næste år og den rutineret læremester i baggrunden i Flemming Pedersen har skabt et solidt fundament.

Grindsted er dansk handhold’s svar på Luton Town der har rykket op mange år i streg og har haft mange af de samme profiler igennem årerne. Grindsted er først blevet kontrakt klub i december 2023 og de har allerede fået forlænget med 2 profiler i Nicolai Skytte og Jakob Villemoes til 2026 og hentet Jonas Fuglsbjerg hjem os til 2026.

I Grindsted er der 6 personer der har været med siden Serie 1 og 3 div og en enkelt hele sin karriere.

Ungdom

Nicklas Bjørn Vassik

Ungdom 1998-2013

Senior fra 2013

Siden Serie 1

Emil Lisberg Larsen

Thomas Theilgaard

Flemming Pedersen (Cheftræner/ sportslig ansvarlig)

Siden 3 div

Daniel Jørgensen

Hjalmar Andersen

Jacob Vinholt (spiller/træner)

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.