Sabine Englert har meldt ud, at nu er tiden kommet til at prøve noget nyt.

Det føles som om, at Sabine Englert har været i klubben altid, og det er da også blevet til 13 sæsoner for den rutinerede tyske målmand.

Sabine Englert kom til klubben, dengang Herning-Ikast hed Ikast-Bording, i 2009, og er dermed i gang med sin 13. sæson i klubben, hvilket gør hende til den spiller i klubbens historie med flest kampe. Hun er om nogen indbegrebet af Herning-Ikast Håndbold, og både på og uden for banen har hun haft kæmpe betydning gennem hele sin tid i klubben meddeler HIH i en pressemeddelse.

Derfor er det også specielt, at det er sidste sæson som Englert er i gang med, og Daniel Grønhøj, direktør i Herning-Ikast Håndbold, er da også vemodig over beslutningen, som omvendt jo måtte komme på et tidspunkt:

”Sabine kan ikke hyldes nok for sin indsats i klubben, hvor hun har været en uundværlig spiller igennem så mange år. Jeg tør ikke tænke på hvor mange sejre og titler hun har været afgørende i at få til klubben, noget hun vil aldrig blive glemt for i Herning-Ikast. Alt har desværre en udløbsdato, og alle i klubben vil gøre alt for hun får den afsked hun har fortjent. Sabine har gennem alle årene stået på et meget højt niveau, og har været med til at gøre os til den klub vi er i dag. Sabine har en kæmpe andel i at vi op gennem 10 ́erne har været det mest vindende hold i Danmark. Nu vil vi nyde den sidste tid sammen med Sabine, og jeg er helt overbevist om, at der venter mange fine kampe fra hendes side frem mod sæsonafslutningen” lyder det fra Daniel Grønhøj i en pressemeddelse fra HIH.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.