Foto: Skanderborg Håndbold

Emilie Ytting har forlænget hendes kontrakt med Skanderborg Håndbold med yderlig en sæson.

Venstrefløjen fortsætter i grøn til sommeren 2022. Hun har scoret mange mål for Skanderborg, som både er fra hjørnet, kontra og straffekast.

Emilie Ytting glæder sig til endnu en sæson i Skanderborg:

”Jeg har valgt at fortsætte i Skanderborg, da jeg er rigtig glad for at være på holdet og i miljøet omkring. Jeg ser Skanderborg som det rette sted for mig at fortsætte min udvikling. Desuden synes jeg, at der er gode forudsætninger for at videreudvikle på holdets kompetencer, og det glæder jeg mig til at kunne bidrage til. Jeg ser meget frem til endnu en sæson i Skanderborg Håndbold. Hvor vi forhåbentligt kan fortsætte den positive udvikling af holdet.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.