Foto: Handballtransfer.dk

SkanderborgAGF tæt på spændende bagspiller.

Til sæsonen 23/24 hentede SkanderborgAGF kun to spillere til klubben i Mikkel Lang og Fredrik Olsson. Allerede inden oktober var nået, havde de præsenteret 2 spændende signings i Jeppe Cieslak og Magnus Brandbyge. Skanderborg Agf er dog ikke færdige med at hente spillere til næste sæson, da de har 4 bagspillere med kontraktudløb i 2024. Ifølge vores kilder har de nemlig 2 bagspillere på plads, en fra Bundesligaen og den anden fra Herreligaen.

I denne artikel kan i læse hvem de henter hjem fra Tyskland. Der kommer desuden en anden artikel snart, om hvem de også henter. Han spiller allerede i Herreligaen, så hvis du ved det, så tøv ikke med at sende os en besked på Instagram.

Ifølge vores kilder har Emil Lærke skrevet under på en kontrakt med Skanderborg Agf i mandags. Emil Lærke er en spændende 2 vejsspiller og måler 2,03 m. Han fik sin håndbold opdragelse i Roskilde håndbold. Han kom til Gog/Oure hvor han tilbragte 7 år inden han skrev en 2 årige kontrakt med Lemgo, og den kontrakt udløber til sommer.

I hans 7 år i Gog nåede han at vinde Pokaltitlen med gog i 2020 og mesterskabet i 2022, hvor de vandt i Gigantium mod Aalborh håndbold.

I hans debut sæson for lemgo scorede han 72 mål i 32 bundesliga kampe. I denne sæson har han scoret 6 i de 8 kampe han har været med i.

De 2 nuværende venstre backs i Skanderborg Agf der har udløb er Torben Petersen og Morten Hempel Jensen. På nuværende tidspunkt ved vi ikke om Morten Jensen er blevet hentet af en anden klub eller om det er Torben de vælger at sige farvel til.

Med dette indkøb ligner SkanderborgAGF et spændende mandskab til næste sæson, som rykker sig tættere mod toppen end bunden. På nuværende tidspunkt ligger de på en 10 plads med 8 point, dog kun med et point op til slutspillet.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.