To tidligere TTHér genforenes i MT Melsungen.

Allerede i slut november kunne vi hos Handballtransfer erfare, at MT Melsungen havde fået lokket 2 danskere sydpå fra Sommeren 2024. Den ene var landsholdsspilleren Aaron Mensing, som blev præsenteret i december måned. For over 3 måneder siden kom TTH ud med en pressemeddelse omkring, at Nikolaj Enderleit tog sydpå til sommer. Få dage efter kunne TTH præsentere den svenske højre back, Edwin Aspenbäck.

Melsungen ser potentiale i Enderleit

MT Melsungen mister deres kroatiske stjerne Ivan Martinovic som drager videre i karrieren, til Rhein-Neckar Löwen. Melsungen har i forvejen verdens højeste spiller på den position i den Lettiske Dainis Krištopāns.

MT Melsungen sportschef Michael Allendorf siger følgende om Enderleit: “Vi er glade for at have købt en spiller med så meget potentiale til denne position”.

Genforenes med en gammel ven

En af grundene til, at Enderleit valgte at skifte, var: “Jeg ser også frem til snart at spille i den stærkeste liga i verden.” og at Aaron Mensing skiftede derned var os et plus for ham “Vi har kendt hinanden for altid. At Aaron også flytter til MT, gjorde min beslutning endnu nemmere.”

Nikolaj Enderleit er blevet udstyret med en kontrakt til 2025 med en option på et år mere hvis det går godt.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.