Hun var en af de første spiller på kontrakt i Aarhus United i 2017, blev hurtigt en vigtig del af holdet. Hun blev også i den første Aarhus United sæson kåret til Årets Spiller, nu er Celine Holst tilbage!

Celine Holst er en stærk forsvarspiller med fine kompetencer rent offensivt. Med 3 stærke og vidt forskellige stregspillere til den kommende sæson har klubben gode muligheder for stregspillet.

Celine Holst udtaler i en pressemeddelse: “Da jeg fik henvendelse og muligheden for at komme ”hjem”, var jeg ikke et sekund i tvivl. Nu har jeg været væk fra Aarhus United i et par sæsonner og nogle gange skal man væk for virkelig at finde ud af hvad man rigtig savner. Jeg glæder mig ufattelig meget til igen at kunne kalde Stadionhallen min hjemmebane, at have Ultra’s i ”mit hjørne” og igen blive en del af en fantastisk klub. Jeg ved hvor hårdt der arbejds i klubben, for kvindelig ligahåndbold i byen og på holdet. Jeg har tidligere haft både Heine Eriksen og Bo Rudgaard som trænere i flere år og ser rigtig meget frem til samarbejdet.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.