Camilla Rubæk skriver under på talentaftale med EH AalborgFoto: EH Aalborg

Camilla Rubæk har skrevet under på en talentaftale med EH Aalborg.

I samarbejde med trænerstaben har man i EH Aalborg udviklet et nyt talentkoncept, der har til formål at skabe den bedst mulige overgang fra ungdomsholdene til førsteholdet. Det er en aftale som gælder et år. Det skal ses som et led i en proces, hvor spilleren forhåbentligt udvikler sig positivt og derfor er klar til en DHF standard kontrakt året efter.

Camilla er en dygtig forsvarsspiller, men også en utrolig målfarlig højre arm. Hun skal primært være en afgørende spiller hos U19-holdet, men udvikle sig hos førsteholdet samtidig.

Camilla Rubæk udtaler i en pressemeddelelse: 

“Jeg har valgt at takke ja til en talentaftale, da jeg føler det giver rigtig god mening for mig. Jeg kan udvikle mig, og få opadtræning, samtidig med jeg stadig kan spille på u19 holdet.’’

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.