Foto: Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

Kun en lille del af administrationen er fortsat på arbejde i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Hjemsendelsen af stort set alle medarbejdere sker på ubestemt tid, og medarbejderne må ikke arbejde i perioden.

”Jeg håber, at perioden bliver så kort som muligt, og at vi får mulighed for at spille mere håndbold i denne sæson. Hjemsendelsen gælder som udgangspunkt, så længe regeringen beder os om skærpet opmærksomhed for at undgå, at coronavirus spreder sig i befolkningen,” siger direktør Jesper Schou.

De hjemsendte medarbejdere er via regeringens trepartsaftale hjemsendt med fuld løn. For Bjerringbro-Silkeborg handler det ifølge Jesper Schou om at reagere rettidigt, så klubbens økonomiske tab minimeres mest muligt.

Hjemsendelsen er derfor et tiltag, der kan medvirke til at sikre den bedst mulige fremtid for klubben samt virksomhedens arbejdspladser og ikke mindst for medarbejderne og deres familiers ve og vel.

”Lige nu står vi alle sammen overfor en vanskelig samfundsopgave, som vi også alle sammen har et ansvar for at bidrage til løsningen af. På et tidspunkt kommer vi ud på den anden side, hvor det igen handler om sport og oplevelser i særklasse. Her bliver sammenhold og opbakning helt afgørende. Lige nu er der dog noget, som er langt, langt vigtigere for os alle,” siger Jesper Schou og tilføjer:

”Jeg glæder mig, til vi ses igen – og indtil da: pas godt på jer selv og hinanden.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.