Norsk Bundesliga-stregspiller klar for HØJ Elites herrer!

Når vores 1. divisionsherrer møder ind efter sommerferien og tager hul på den nye sæson – kan vi byde velkommen til endnu en ny stærk profil på holdet – nemlig norske Tom Kåre Nikolajsen – nuværende Bundesligaspiller og med landskampe på det norske landshold på CV’et – bl.a. var Tom med til EM i 2020.

Han har underskrevet en 2+1 kontrakt med HØJ.

Som tidligere erfaret: Rygtebørs: HØJ opruster med Bundesliga-spiller

Tom Kåre Nikolajsen udtaler i en pressemeddelelse fra HØJ:

– Jeg har skrevet kontrakt med HØJ Elite, fordi jeg synes det er et utroligt fedt projekt, med mange dygtige mennesker, der arbejder hårdt for projektet! Jeg har i flere år rigtig gerne ville både bo og spille i Danmark – og jeg mener at HØJ vil være et godt match for min familie og jeg.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.