Mathias Vibe Christensen og Jacob Jensen skifter til AMO HK i den bedste svenske række. AMO HK der ligger i den lille by Alstermo, sluttede i denne sæson som nummer 10 i Handbollsligan.

AMO HK har flere danskere i deres trup og på trænerbænken. Klubben har danskeren Brian Ankersen som cheftræner og grønlænderen Minik Dahl Høegh som spillende assistenttræner.

Til næste sæson vil AMO HK have seks danske spillere: Mathias Vibe Christensen, Jacob Jensen, Mathias Mark Pedersen (fra HSG Wetzlar), Mikkel Beck Jørgensen (fra HK Aranäs), Anders Christiansen og Jonas Jensen.

Facts om Mathias Vibe Christensen

BSH har i denne sæson haft Mathias Vibe Christensen på bænken til mange kampe, grundet at Johan Sjöstrand har siddet ude det meste af sæsonen. Mathias Vibe Christensen kom til BSH U19 op til denne sæson efter 3 år hos naboklubben Viborg FH. Mathias Vibe Christensen spillede i Bjerringbro FH, inden han tog til Viborg FH. Mathias Vibe Christensen er 195 cm høj, og derfor har AMO HK set noget potentiale i ham efter en sæson som førstevalg for BSH U19.

Facts om Jacob Jensen

Det er ikke det eneste unge talent fra BSH, som tager turen til AMO HK. De har også en aftale på plads med stregspilleren Jacob Jensen. Jacob Jensen kom til BSH Ungdom i 2021 efter et år på Gunslevholm Efterskole. Jacob Jensen er oprindeligt fra Frederikssund, hvor han startede i den lokale klub HK73 Frederikssund, inden han tog til FIF.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.