Foto: Aarhus United

Annika Meyer søger nye udfordringer efter indeværende sæson.

Den hårdtarbejdende sønderjyde leverer varen til hver kamp og hver træning. Efter denne sæson drager hun mod Bundesligaen, hvor hun skal spille hos Thüringen HC

Annika Meyer siger i en pressemeddelelse: ”Jeg har nydt og nyder min tid i Aarhus. Jeg har fået en masse ansvar og rigtig megen spilletid. Skulle jeg havde forsat i en dansk klub, så skulle det helt sikkert være Aarhus United. Men jeg har fået et rigtig godt tilbud fra en udenlands klub, som lyder så spændende, at jeg må forfølge denne mulighed. Nu giver vi den fuld gas i sidste måneder og jeg håber at kunne slutte min Aarhus United tid i en fyldt Stadionhal.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.