Foto: Holstebro Håndbold

Anne Christine Bossen har underskrevet en 3-årig kontrakt med Holstebro Håndbold.

Holstebro Håndbold har tidligere annonceret deres ”Liga 24” projekt, som skal tilknytte unge talenter i deres talentmiljø. Klubben varslede samtidigt at de i den kommende tid vil præsentere de talenter, som har underskrevet en kontrakt.

Den næste af disse talenter vi præsenterer, er den 17 årige målvogter Anne Christine Amdisen Bossen, i daglig tale ”AC”, som har underskrevet en 3-årig kontrakt med Holstebro Håndbold.

Hun udtaler i en pressemeddelelse:

“Jeg har valgt at flytte til Holstebro, fordi de har et vildt fedt trænings set-up, jeg føler passer til mig. Jeg glæder mig utrolig meget til at være en del af det nye træningsprojekt, og jeg tror på at det kan blive en god overgang fra ungdoms- til seniorhåndbold for mig.

I mine dialoger med Holstebro har det været tydeligt, at de vil mig og min udvikling som håndboldspiller. Det har været betydningsfuldt i forhold til mit valg.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.