Foto: Silkeborg-Voel

22-årige  Andrea West Bendtsen vender retur til Silkeborg-Voel fra sommeren 2022.

Den unge bagspiller har spillet hendes 3 sæsoner som senior i Holstebro Håndbold, hvor hun skiftede til fra Silkeborg-Voel. Hun været Holstebro Håndbolds mest scorende spiller i Bambusa Kvindeligaen, hvor hun har fået nettet til at blafre 75 gange i 17 kampe.

Andrea West Bendtsen ser selv også frem til at gøre comeback i klubben:

”Silkeborg-Voel KFUM er min barndomsklub og derfor er det også indlysende, at det betyder meget for mig at vende hjem. Jeg har haft et par gode sæsoner i Holstebro, hvor jeg har fået masser af spilletid og derved også er blevet en mere erfaren spiller. I de år jeg har været væk fra klubben er der også sket meget, og jeg ser frem til at blive en del af det set-up der er i Silkeborg-Voel KFUM. Derfor er jeg også meget ambitiøs på både holdets og mine egne vegne.” Fortæller hun i en pressemeddelse.

Aftalen mellem Silkeborg-Voel KFUM og Andrea West Bendtsen løber frem til sommeren 2024.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.