Danmark VM FINALEN
Foto: Jonathan Nackstrand/AFP

Coronavirussen sætter også en stopper for danmarks nationalsport, håndbold. DHF aflyser alle samlinger og kampe i maj og juni.

DHF oplyser lige nu på deres hjemmeside følgende:

Håndbolddamernes to kampe mod Japan i slutningen af maj aflyses, mens også Håndboldherrernes samling i starten af juni aflyses.

DHF melder noget ud om kommende kampe og samlinger, efter en klar melding fra regeringen og myndighederne.

Meddeler Morten Henriksen på DHF’s egen hjemmeside.

”Jeg er virkelig ked af, at vores mange fans heller ikke i denne omgang får mulighed for at komme ind og se vores landshold. Det er virkelig ærgerligt – ikke kun for vores fans, men for os alle omkring håndbolden. Vi er klar over, at vi fortsat kigger frem mod en usikker tid, og derfor prøver vi at planlægge forskellige scenarier ud fra den kalender, som det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) har fremlagt. Som jo desværre også er forbundet med usikkerhed,” siger sportschefen og fortsætter:

”En ting er, om vi får muligheden for at afvikle kampe. En anden er, at det jo også skal være muligt for holdene at transportere sig over grænserne. Alligevel kigger vi frem mod mulige datoer for landskampe samt modstandere og må så løbende vurdere, om vi kan afvikle kampene forsvarligt og lovligt. Vi håber i hvert fald, at vi i samarbejde med TV 2 kan afvikle og vise håndboldkampe i sommeren, så vores fans igen kan nyde landsholdshåndbold. Om det så bliver med tilskuere i hallen eller med fans foran skærmen, vil tiden vise.” 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.