Andreas Haagen skifter til 1. Divisionsklubben Ajax København.

Andreas skifter fra Ribe-Esbjerg HH til hovedstaden på en 2-årig kontrakt. Det er noget den unge keeper ser frem til:

”Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af det spændende og ambitiøse projekt i Ajax København. Jeg ser Ajax som en håndboldklub der er på vej fremad og som har store ambitioner som stemmer overens med mine ambitioner. Jeg håber og tror på, at kunne være med til at spille Ajax København helt op i den sjove ende af 1. Division. Jeg har hørt meget godt om kulturen i Ajax København og jeg ser frem til at arbejde sammen med en masse gode og ambitiøse håndboldspillere. Der skaber et fantastisk trænings- og udviklingsmiljø.” udtaler Andreas Haagen i en pressemeddelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.