Foto: Tertnes Elitehåndball

Aarhus United har hentet den norske stregspiller, Katarina Bjørnskau Berens.

23-årige Katarina Bjørnskau Berens har tegnet en 2-årig kontrakt med Aarhus United. Den unge stregspiller kommer fra Tertnes Elitehaandball, hvor hun i denne sæson har været en nøglespiller. Klubben er et top 4-hold i den norske liga.

“Jeg er super glad for at få muligheden i Danmark og Aarhus United. Jeg har fulgt klubben i en rum tid og kan lide spillestilen og den “power” og energi, som holdet kommet med. Jeg har fra Norge set, hvordan bl.a. Bøttger, Ellertsen og Martinsen har udviklet sig siden de tog til Aarhus, og jeg vil gerne udfordres og udvikles for at se hvor langt mine kompetencer og mit talent rækker.” Siger den kommende Aarhus United spiller i en pressemeddelelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.