Århus Håndbold mister igen point i herreligaen

Hvad der så ud til at blive en fornuftig kamp for Århus Håndbold blev desværre til et etmåls nederlag til Lemvig-Thyborøn, der tager hjem med dagens to point. Det var ellers ikke den bedste start for udebaneholdet, der spillede de første 10 minutter af opgøret uden at ramme målet.

Det var en fremragende start Århus Håndbold fik på dagens kamp. Efter ni minutter måtte Lemvig-Thyborøn tage timeout med stillingen 5-0. Fredrik Schilling var træfsikker på straffe og Jens Fredsgaard stod sikkert i målet. Lemvig-Thyborøn fandt dog flere løsninger og fik langsomt spist sig ind på Århus Håndbold. Spillerne formår dog at holde hovedet koldt og sende vigtige scoringer i mål. Derfor var Århus Håndbold også foran 13-10 ved pausen.

Lemvig-Thyborøn startede 2. halvleg med at smide bolden væk, som Mathias Larson hurtigt fik omsat til scoring. Forsvaret fortsatte de gode takter fra de første 30 minutter, men langsomt fandt Lemvig-Thyborøn hullerne og fik ædt sig ind på Århus. Med 12 minutter igen satte Lemvig-Thyborøn en scoring i mål til 22-20 og knap fire minutter senere fik de udlignet. En udligning de holdte ved og med et angreb i de sidste sekunder, formåede Lemvig-Thyborøn at sikre sejren med en scoring til 25-26.