Aalborg kunne som det første hold kvalificerer sig til Final Four i Köln den 8-9 juni og nu er de 3 andre hold også fundet.. 

Aalborg kan møde enten THW Kiel, SC Magdeburg eller FC Barcelona i Champions League semifinalen. Samtlige 4 hold endte som top 2 i deres respektive grupper og sprang ottendedelsfinalen over. Aalborg var i pulje med THW Kiel, hvor det blev til en storsejr i Kiel, mens den endte uafgjort i Aalborg.

SC Magdeburg skulle ud i straffekastkonkurrence mod Kielce for at kvalificere sig til Final Four, efter en kontroversiel kendelse i Kielces sidste angreb. I situationen blev der dømt frikast til Kielce og lige bagefter endte bolden hos en fri stregspiller med få sekunder tilbage, som kunne sende Kielce til Final Four. Denne kendelse har fået Kielce til at sende en klage til EHF.

THW Kiel kvalificerede sig efter et sindssygt comeback. De tabte nemlig første kamp i Montpellier med 39-30 og skulle bruge en 10-målssejr som minimum for at komme til Final Four. De vandt akkurat med 31-21, hvor Montpellier havde muligheden til sidst for at sende kampen ud i straffekastkonkurrence, men Montpellier fik ikke scoret.

I den sidste kvartfinale var der ikke meget spænding, efter at FC Barcelona vandt med 22-30 i Paris. Kampen i Barcelona endte 32-31 til FC Barcelona.

Lodtrækningen til Final Four finder sted tirsdag d. 7. maj klokken 17:00, og her bliver vi meget klogere på Aalborgs vej mod pokalen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.