Odder Håndbold Elite er utrolig stolte over at kunne meddele, at de har forlænget aftalen med deres venstre fløj Mads Sejrsen til 2025.

Mads Sejrsen er, på trods af sin unge alder på blot 23 år, efterhånden en af de rutinerede i Odder-truppen. Han skal i gang med sin 4. sæson i den blå trøje, og Odder Håndbold er derfor utrolig glade for, at han har valgt at fortsætte sine flotte udvikling i Odder Håndbold.
Mads Sejrsen kom til klubben fra SHEA, og har især i denne sæson påtaget sig et stort ansvar på fløjen efter Mathias Haugen blev skadet. Han har udviklet sig enorm meget – men han kommer bestemt heller ikke sovende til succesen. Mads er en af de mest dedikerede og arbejdsomme spillere Odder Håndbold længe har set – hvis ikke nogensinde. Han besidder en stor flid og målrettethed, som vil kunne bringe ham langt i alt hvad han går ind i. Derudover er Mads en vindertype og et fysisk pragteksemplar, som blandt andet vinder sæsonernes løbe / BIB-tests hver eneste gang.
Udover forlængelsen med Mads Sejrsen, er Odder Håndbold også blevet enige om en forlængelse af aftalerne med Markus Ranzau og Oliver Lund i bagkæden.
De kom begge to til klubben op til denne sæson som 1. års senior, og de gik derfor en sæson i møde, hvor de skulle vænne sig til det nye niveau og større fysik.
Det har de begge to levet fuldt op til og haft en særdeles opadgående udvikling.
Markus Ranzau har desværre været ramt af lidt skader, hvilket gør, at Odder Håndbold ikke har fået set hans fulde potentiale endnu. Men Odder Håndbold har heldigvis allerede fået set, hvilke kvaliteter han besidder – og derfor er de glade for, at han har valgt at fortsætte udviklingen i Odder Håndbold. Markus kan skyde fra distancen, men er også hurtig på fødderne og derfor en farlig duelspiller.
Oliver Lund er endt med at få en stor rolle i denne sæson. En rolle, som han har spillet fuldt ud – hvilket hans 61 mål i denne sæson også bevidner. Oliver besidder en god spilforståelse og overblik og har et stort gåpåmod. Dette kombineret med hans løbeskud over og rundt om forsvarsspillerne gør, at Odder Håndbold har en spiller på holdet der kan nogen anderledes og derfor kan være et ekstra våben i spillet.
Derudover er både Markus og Oliver tovejsspillere der også har bevist deres kvaliteter på deres egen banehalvdel. Odder Håndbold er derfor utrolig stolte over, at de har kunnet trække disse to unge talenter til klubben, og at glade for at de har valgt at fortsætte deres flotte udvikling i Odder Håndbold Elite – til gavn for alle parter.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.