Anton Bramming skifter til Skanderborg-Aarhus Håndbold på en 1-årig kontrakt.

Anton skifter fra TMS Ringsted til den østjyske klub, som i denne sæson har indtaget en sikker placering i toppen af ligaen.

Han siger følgende om sit skifte til Handballtransfer.dk:

“Jeg valgte Skanderborg Aarhus Håndbold fordi, at jeg føler det er en klub som passer perfekt til mig både udviklingsmæssigt og spilmæssigt. Der er ingen tvivl om at klubben er en af de bedste i Danmark til at udvikle unge spillere og samtidige spilles der med fart over feltet og den kombination var svær at sige nej til.

Derudover er jeg blevet præsenteret for nogle menneskelige værdier som også er i topklasse, hvilket også betyder meget for mig. Så det miljø glæder jeg mig til at have min hverdag i.

Jeg kommer som en ung fyr til klubben og jeg vil gå ydmygt til opgaven og prøve at bidrage med mine kompetencer fra fløjen og i kontraspillet. Og så ser jeg også frem til at blive fløjkollega med Lars Skaarup. Jeg tænker, at vi kommer til at supplere hinanden super godt i et tætpakket program, og så bliver det fedt at kunne lære og suge til mig af hans rutine og færdigheder.

Dertil bliver det cool at flytte bopæl til Århus og at spille i to fede haller i Fælledhallen og Ceres Arena – Først vil jeg dog selvfølgelig slutte godt af i TMS så de også er at finde i ligaen næste år.“

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.