Norddjurs er igang med at forbedre sig til 1. Division og nu kan vi erfare to spændende signings

Norddjurs har allerede præsenteret to etableret 1. Division spillere i Frederik Damgaard fra Odder og Anders Gade fra Skovbakken. De scorede henholdsvis 87 mål og 125 mål i 1. Division denne sæson og de bringer erfaring fra 1. Division, som ikke mange af de unge spillere har prøvet endnu .Ifølge vores kilder har Norddjurs også skrevet under med 2 unge højre backs fra årgang 2002 i Peter Lausten fra Sønderjyske og Livio Klausen fra TM Tønder.

Ligatalent søger spilletid i 1 division

For 3 år siden fik det unge Sønderjyske talent Peter Lausten en 3 årige kontrakt og den udløber til sommer, hvor han ifølge vores kilder skifter til Norddjurs. Peter Lausten er oprindeligt fra Dybbøl, hvor han startede med at spille håndbold. Peter er noteret for 3 Y-landskampe i 2019.

Tønder spiller skifter til Norddjurs

Norddjurs henter os Livio Klausen som til dagligt spiller højre back i TM Tønder. Livio er oprindelig fra Stoholm hvor han startede og senere repræsenteret ISI, Viborg FH og BSH i hans ungdomstid. I Norddjurs vil han blive genforenet med mange spillere som han spillede sammen med i BSH Ungdom. Cheftræneren fra Norddjurs er Jesper Johnsen som er tidligere ungdomstræner i BSH, som har været med til at få mange af talenterne med til Norddjurs. Livio Klausen har spillet 10 ungdomslandskampe for Danmark og var med til ungdoms OL i Baku i 2019

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.