Emma Helene Karsbæk Eggertsen skriver kontrakt med Ajax KøbenhavnFoto: Ajax København

Ajax København kunne i går offentliggøre kontrakten med Emma Helene Karsbæk Eggertsen.

Blot 19 år, og nu har Emma skrevet kontrakt med ligaklubben. Den unge talentfulde bagspiller er fra FIF Håndbold, hvor hun igennem sine ungdomsår har været en bærende kraft på et hold i den absolutte nationale elite. Den hårdtskydende bagspiller er årgang 2001, men bliver nu en fast del af ligatruppen.

Hendes skifte er gældende med øjeblikkelig virkning, som kan betyde at hun allerede kan få debut i morgen når Ajax tager imod Odense.

Hør hvad den unge spiller har at sige om sin nye kontrakt og seniorlivet:

”Jeg er enormt glad for at have fået muligheden for allerede nu at starte op med liga håndbold i Ajax. Grundet Corona-situationen med U19 ligaen som er sat på pause på ubestemt tid, var beslutningen ikke svær.
Så da chancen bød sig for at starte op i Ajax før planlagt, kunne jeg ikke sige nej.
Det setup der er i Ajax, virker enormt attraktivt for mig, både i forhold til at få en god start på min seniorkarriere, men også i forhold til min videre udvikling som håndboldspiller. Derudover passer det mig utrolig godt, at jeg kan blive i København hvor jeg stadig studerer.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.