Foto: Holstebro Håndbold

Julie Bjerregaard skriver kontrakt med Holstebro Håndbold.

Den unge fløjspiller har skrevet under på en 2-årig ungdomskontrakt. Det sker i forbindelse med Holstebro Håndbold, som netop har annonceret deres “Liga 24” projekt. Det skal tilknytte unge talenter til miljøet i Holstebro.

Julie Bjerregaard udtaler følgende i en pressemeddelelse:

“Jeg har siden 7. klasse været en del af Holstebro Elitesport, og er i dag i gang med mit andet år på Holstebro Handelsgymnasium. Jeg har i mange år været en del af det miljø, og jeg trives rigtig godt deri.
Jeg har det seneste stykke tid været omkring ligatruppen, og deltaget i træninger og været en del af deres træningsmiljø. Jeg er utrolig glad for at Pether har givet mig tilliden og har troet på mig og min videre udvikling. Derudover har pigerne været enormt søde til at hjælpe, og tage godt i mod mig på trods af min unge alder. 
Klubben besidder de kvaliteter og værdier som er vigtig for mig, og af den grund tror jeg
på, at jeg vil komme til at udvikle mig som håndbolspiller. Klubben har en masse ambitioner, hvor jeg kan se mig selv i. Jeg glæder mig fortsat at spille i klubben og gå en rigtig spændende tid i møde.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.